Ma este, a Házon kívül után, új sorozat indul az RTL-en. Figyelők a címe, de nem a tévés Hegylakó, Duncan McLeod cimboráiról van szó.

A Judd Kockázatkezelő Iroda rendkívül diszkréten és hatékonyan dolgozik, miközben minden olyan kényes ügyet elvállal, amellyel nem mernek a rendőrséghez fordulni, és amelyet a rendőrség képtelen kezelni. Alkalmazottai mind kivételes emberek, speciális nyomozók és technikusok, akik a CIA és az FBI hatékonyságával is könnyedén felveszik a versenyt, ugyanakkor nem riadnak vissza a legelképesztőbb, és olykor meglehetősen veszélyes trükkök bevetésétől sem.

A késői időpont nem az RTL Klub baklövése, a Figyelők aligha érdemel főműsoridőt. A sorozatból ugyan 12 részt leforgattak, de az ABC-n csak öt epizód ment le, a többit már nem láthatták a nézők: alighanem a nézettségi adatokkal akadt némi probléma. Ennek megfelelően a hazai nézőknek sem javallott, hogy túlzottan beleéljék magukat a sztoriba, mivel hamar búcsúzniuk kell a megszeretett karakterektől - azaz nem lesz Simpson-család hosszúságú, maratoni élmény.

Forrás: [origo]

A sorozat honlapja

A közelmúltban a TV2 is kijött egy sorozattal, ami az USA-ban bukás volt: a Vak igazság című, világtalan nyomozóval előrukkoló krimi egy része épp tegnap éjjel volt adásban. Ami az Egyesült Államokban kudarc, az persze nem feltétlenül bukás itthon - elég az Invasion - Rejtélyek városa eredményeire gondolni. A magyar tévék általában még az amerikai bemutató előtt veszik meg a sorozatok vetítési jogát, úgy, hogy egy kiutazó csapat Los Anegelesben megtekinti a pilotokat, majd azok alapján dönt. Bővebben erről itt.

abc

A Figyelők (Eyes) ma fél tizenkettőkor kerül adásba. Az első részben egy üzletember azzal keresi fel az irodát, hogy a társa százmilliót sikkasztott a cégétől. Harlan csapata heteken keresztül figyeli a tolvajt, aki meglehetősen ügyesen rejtette el a pénzét.