Jacko a tévében adná el vidámparkját

2006.12.20. 11:08

A jelenleg pénzzavarokkal küszködő Michael Jackson szívesen megszabadulna Neverland nevű birtokától - az adás-vételt egy valóságshow keretében bonyolítaná le.

Jackónak szinte az egész vagyona ráment a pereskedésre, és 2005 júliusa óta az állatkerttel és vidámparkkal is felszerelt Neverlandet sem használja már. Az énekes ezért szeretné eladni a szinte már a védjegyévé vált birtokot - előzetes elvárása szerint, körülbelül ötvenmillió dollárt (vagyis kicsivel több, mint kilenc és fél milliárd forintot) kaphatna a csodás parkért.

Hogy minél jobban fel tudja verni a birtok árát, Jacko nem ügynököt fogadott fel, inkább azt találta ki, hogy bejelentkezik egy tévéshow-ba, amely direkt kiemelten magas értékű ingatlanok eladásával foglalkozik. Ez a Bravo TV-n futó Million Dollar Listing, amelyben már sok más híresség háza is gazdára talált.

Forrás: EPA

A híres birtok

A reality ugyanis egy hollywoodi és egy malibui ingatlanügynökség mindennapjait követi nyomon, a "helyszínelésen" kívül az ügyfelek jelentkezését és az adás-vételi formaságokat is beleértve. Ráadásul (ami Jacko pénszerzési esélyeit nagyban növeli) a két iroda folyamatosan veri fel az árakat, hiszen - hogy a műsor a laikusok számára is izgalmas legyen - minden héten kihirdetik, melyikük adta el a legdrágább birtokot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK