A Jóban Rosszban legyűrte a Milliomost

2007.01.03. 12:52

Nem sikerült igazán hatásosra a Legyen Ön is milliomos visszatérése - kikapott az utóbbi hónapokban megerősödött Jóban Rosszban-tól. Az este további részében viszont már az RTL Klub nyert.

Tegnap este a teljes lakosságnál az 1,64 millió nézőt érdeklő Aktív meg sem izzadt, úgy nyomta le a régóta halovány argentin szappanoperát, a Te vagy az életem-et (1,17 millió, Natalia Oreiro nem a régi), de a kereskedelmi célcsoportban is simán nyert. A nagy kérdés az volt, hogy az elmúlt fél évben erőre kapott Jóban Rosszban ellen mire megy a június 11-e óta pihentetett kvíz: no, a Legyen Ön is milliomos visszatérése 1,57 millió magyart érdekelt, szemben a szappanopera 1,72 milliós táborával. A 18-49-es célcsoport 34,7 százaléka figyelte a Csillagvirág klinika történéseit, ugyanakkor 28,2 százalékos közönségarányt ért el a Milliomos, azaz a kvízmester ezúttal kikapott a dokiktól.

Forrás: [origo]

A hálózat csapdájában (1995)

Az RTL Klubnál ennek ellenére aligha ült össze a válságstáb, ugyanis korábban a kereskedelmi célcsoportban a Híradó legyűrte a Tények-et, majd a Fókusz és a Barátok közt bosszút állt Vágóért, és csúnyán elintézték a fiatalabb tévézők mindössze ötödét érdeklő Columbó-t. A lendület aztán este 11-ig kitartott, A hálózat csapdájában több nézőt vonzott, mint A cápa - bár Sandra Bullock búcsúja után még sok néző visszatért a TV2-re, megnézni a tengeri ragadozó haláltusáját.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK