A Jóbarátok Monicája újra a tévében

2007.01.04. 8:42

Courteney Cox a Jóbarátok után először szerepel a tévében: a Dirt című sorozatban mások szennyesét teregeti.

A Jóbarátok Monicája, vagyis Courteney Cox a klasszikus sorozattal együtt eltűnt a képernyőről annak idején. Csak 2006 márciusában tért vissza, az FX Network kedvéért: ekkor kezdték el forgatni a Dirt pilotját, amely most jelentkezett sorozat formájában.

Új sorozatában Cox egy lapszerkesztőt játszik, aki a hollywoodi hírességek szennyesét próbálja az olvasók elé tárni, és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza. Ami a műsort eredetivé teszi, hogy Cox állítólag a barátaival a civil életben is megtörtént eseteket használt fel a sorozathoz, természetesen név nélkül.

Elmesélte például, hogy egy barátnőjét a nászútján úgy fényképezte egy lesifotós, hogy teljesen betemette magát a földbe (gyakorlatilag ásott magának egy sírt), és onnan dugta ki fényképezőgépét. A színésznő szerint a sztori annyira jól jellemzi a bulvársajtó szennyes világát, hogy ez lett a Dirt nyitójelenete.  

Azt nem tudni, kivel történt meg az eset, Cox csak ennyit árult el: "Talán azt gondolják, hogy ez a történet Denise Richardsról vagy Heather Locklearről szól, de nem. Ezek hollywoodi lányok történetei, csak használjuk őket, de senkit nem akarunk megalázni."

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK