Jacko nővére szülést vezetett le a tévében

2007.01.08. 10:41

A rendőrré átképzett La Toya Jackson egy reality forgatásán került nem mindennapi helyzetbe.

Jacko testvére a CBS új valóságshow-jában, az Armed and Famous-ben szerepel: ennek lényege, hogy a műsorban részt vevő sztárok igazi rendőri kiképzést kapnak, melynek során elsajátíthatják a bűnüldözés és a segítségnyújtás gyakorlatát. (La Toyán kívül többek között Ozzy fia, Jack Osbourne és a sorozatszínész, Erik Estrada is magára öltötte az uniformist.)

Bár a Jackson-lány először elvérzett a fizikai teszten (nem tudta megcsinálni az előírt huszonöt fekvőtámaszt), a közelmúltban szépen végezte rendőri feladatát a forgatási helyszínen, az Indiana állambeli Muncie városkában. A járőrözés során még egy kisbabának is életet adott, bár ő maga nem volt terhes: egy szülésnél nyújtott segítséget.

La Toya maga így számolt be a történtekről: "Az autópályán segítettem megszületni egy kisbabának, és az anyukájával együtt bekísértem egy szülészetre. Teljesen megváltozott az életem." A tévénézők azonban csak később láthatják a jeles eseményt, hiszen az Armed and Famous január 10-én jelentkezik az első résszel.  

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK