Sztárok a jégen: kész a TV2 csapata

2007.01.08. 12:24

Rövidesen indul a TV2 nagyszabású show-műsora, a Sztárok a jégen, ahol ismert emberek és médiaszereplők igyekeznek megtanulni hétről hétre a jégtánc-koreográfiákat és elnyerni a nézők rokonszenvét.

A tíz versengő ismert személy közül mindösszesen csupán hárman rendelkeznek némi korcsolyatudással, a többiek közül volt olyan, aki még soha nem siklott a jégen. Regőczy Krisztina és Sallay András jégtánc-világbajnokok zsűritagokként segítették a kiválasztottak kezdeti bizonytalan lépéseit a jégen, a műsorban pedig a versenyzők profi segítséget kapnak, hiszen a Euroice korcsolyázói, többek között Póth Diána biztosítja a szakmai segítséget és a táncpartnereket. A zsűriben vállalt szerepet Varnus Xavér orgonaművész, ugyanakkor fellép a világ-, olimpiai és Európa-bajnok Jevgenyij Plusenko és Katarina Witt a TV2 új műsorában.

Forrás: [origo]

Regőczy Krisztina és Nagy Feró

A Beatrice frontembere egy számára idegen terepen, a jégen bizonyít, állítólag lelkesen gyakorol. A megasztáros Gáspár Lacit is jégre vitte Regőczy Krisztina, éppen úgy, ahogyan a Jóban-rosszban-ból ismert Damu Rolandot.

Természetesen, akárcsak a többi hasonló show-műsor (Megatánc, Megasztár, Szombat esti láz), ez sem eredeti ötlet, hanem egy külföldön már bevált formátum magyarítása. A FOX tévén a jégtáncos program Skating With Celebrities címmel ment, olyan szereplőkkel, mint Todd Bridges, Deborah Gibson vagy Jillian Barberie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK