Dr. Kerry Weaver karakterét ezentúl már csak néha-néha láthatjuk az orvosi sorozatban.

Az NBC-n Vészhelyzet már a tizenharmadik évadja fut, ebben áll odébb dr. Weaver - egyébként mi sem vagyunk sokkal lemaradva, az RTL Klub ugyanis a tizenkettedik szezonnál tart. Az anyacsatorna honlapja titokzatos módon figyelmeztet a váltásra: jelzi, hogy a január 11-i, A House Divided című epizódban dr. Weaver fontos döntésre jut, ami kihat a sorozat egészére.

A fontos döntés pedig állítólag nem más, mint hogy a doktornő elfogad egy másik állást, mégpedig nem is egy kórházban, hanem egy tévéadónál. A járási problémákkal küszködő, nemi irányultságát félve vállaló Weaver figurája egyébként a Vészhelyzet második évadjában jelent meg, de az őt alakító Laura Innes már korábban is rendezett epizódokat a sorozat számára.

Az NBC közleménye szerint "Weaver elhagyja a sorozatot, de talán a jövőben is visszatér, néhány különleges epizód erejéig". Innes pedig folytatja a munkát a Vészhelyzet-nél, hiszen rendezői feladatát a továbbiakban is ellátja - csakúgy, mint több más show-nál, például a Dr. House-nál vagy a Studio 60-nál.