Gundel Takács: A helyzet képlékeny

2007.01.15. 11:34

Gundel Takács Gábor a jövőben nem a Róna utcába, hanem inkább a Szabadság térre járna dolgozni, de még bármi lehet. A tévést elértük, a váltás szándékáról tud a TV2 és az MTV is.

Az [origo] szavazására bő 55 ezer voks érkezett, és olvasóink szerint Gundel Takács Gábor volt 2006 legszórakoztatóbb tévés arca, megelőzve Fábry Sándort. Az Áll az alku után egy külföldön sikeres licencvetélkedőt bíztak volna rá a TV2-nél (mint ahogy előre kitaláltuk, az 1 vs 100-ról van szó), de a jelenlegi, hazai tévés viszonyok mellett nehezen elképzelhető, hogy egyszerre dolgozzon a két csatornánál. A rovatunk olvasóinak 35 százalékának feltétlen rokonszenvét bíró tévést nehezen, de sikerült elérnünk telefonon.

"A dolog még képlékeny. Még kötődöm a TV2-höz, és semmiképp nem szeretnék haraggal elválni. A szerződésem az Áll az alku-ra vonatkozott, a vetélkedő pedig véget ért a csatornán. Egyszerűen arról van szó, hogy egy befejezett műsor után megáll az ember, elgondolkodik, és megtervezi a jövőjét. Én egy ilyen válaszúthoz érkeztem" - válaszolta Gundel Takács az [origo] kérdésére. Hozzátette, hogy nem elsősorban a sportról van szó (a Blikk úgy tudta, hogy a sportközvetítések vonzóbbak számára, ezért is váltana), ugyanakkor nem örül, hogy idő előtt a lapokba került a tervezett átigazolás híre.

"Az utolsó utáni pillanatban hátrált ki Gundel Takács Gábor az új megállapodás mögül. Így az Áll az Alku szüneteltetésével Gundel Takács Gábor elköszön a csatornától" - nyilatkozta Lóránt Gergely, a TV2 marketing és pr-vezetője.

Holub Katalin, a Magyar Televízió szóvivője szerint Gundel Takács Gábor "nagyszerű televíziós, kiemelkedő egyéniség, aki a pályája során számtalanszor megmutatta, milyen tehetséges és sokoldalú". Kérdésünkre elmondta, hogy szerinte barátságos, nyitott személyisége miatt szeretik sokan, így az MTV-nél örülnének, ha náluk dolgozna: több különböző műfajban is számítanának rá.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK