Újra együtt Courteney Cox és Jennifer Aniston

2007.01.16. 12:39

Courteney Cox nem hagyja cserben egykori jó barátját: Jennifer Aniston a színésznő új sorozatában is feltűnik.

A Jóbarátok sorozat Monicája, vagyis Courteney Cox az FX Network kedvéért tért vissza a képernyőre: nemrég indult Dirt című sorozata, melyben egy lapszerkesztőt játszik, aki a hollywoodi hírességek szennyesét próbálja az olvasók elé tárni, és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza. Az első két epizódra, a felmérés szerint, átlag hárommillió néző volt kíváncsi.

A 2004-ben véget ért Jóbarátok Racheljének megformálása óta Jennifer Anistont még nem láttuk a tévében: volt ugyan szó róla, hogy feltűnik esetleg a 24-ben, de a producerek végül visszautasították, mert túl híres - nem akarták ugyanis kizökkenteni a történetből a nézőket azzal, hogy azok rögtön Rachelt látják a karakterben.

Aniston most Cox mellett tűnik fel újra a képernyőn - tudtuk meg az FX hétfőn kiadott nyilatkozatából. A színésznő ráadásul a Dirt első évadjának záró epizódjában kapott egy szerepet, amely március 27-én kerül adásba. Aniston ezúttal azonban korántsem kerül olyan jó viszonyba Coxszal, mint a Jóbarátok-ban, ugyanis éppen egy rivális lap szerkesztőjét játssza el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK