Longoria mégis marad Született feleség

2007.01.26. 9:02

A korábbi pletykák (és saját nyilatkozata) ellenére, nem száll ki a Született feleségek sorozatából a Gabyt játszó Eva Longoria.

"Istenem, remélem, már nem akarnak új évadot" - 2006 tavaszán még így fakadt ki a színésznő, amikor arról kérdezték, hogy mennyi ideig fog még tartani a Született feleségek. Ezek után azt is kifejtette, hogy ő bizony nem akar úgy járni, mint a Hetedik mennyország-ban játszó színészek: a sorozat közel húsz éve van műsoron, de már rég nem nézi senki, és közben minden szereplő felnőtt vagy megöregedett. Akkor azt mondta, a Született feleségek is sokat veszített már kezdeti lendületéből, ez pedig a későbbiekben csak rosszabbodni fog.

Longoria most ezzel teljesen ellentétes nyilatkozatot tett a brit Arena magazinnak: "Semmiképp nem szállok ki, leszerződtem a következő hét évre is. Egy tízéves szerződés alatt sok minden történhet. Gondold csak el, hogyan kezdtünk bele az egészbe, és hol tartunk most: Marcia megházasodott és gyereket vár, Nicollette-et eljegyezték, és én is férjhez megyek" - mondta. A színésznő itt ugyan a maga és a többiek civil életéről beszélt, de joggal bízhatunk benne, hogy a sorozat sem marad eseménytelen.  

Gaby tehát marad a Lila akác közben, a harmadik évad után is. A döntésben bizonyára közrejátszott vőlegényével, Tony Parker kosárlabdázóval való viszonya is, mely lecsendesítette a színésznő korábban heves természetét. "Most olyan vagyok az életben, mint Bree a sorozatban - sütök és főzök otthon. Tony egy szerencsés srác" - nyilatkozta Longoria.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK