A mufurc doki kalandjainak kiötlője, David Shore most a rendőrök világába nyújt betekintést a nézőknek.

David Shore nem ma kezdte a sorozatírást, de a Dr. House volt az első olyan munka, amelyet teljesen saját gyermekének tekinthetett. Korábban a Családjogi esetek című sorozaton dolgozott a legtöbbet (ebből tizennyolc részt jegyzett), de például az Esküdt ellenségek hét epizódja is az ő keze munkáját dicséri. Jogi történetek mellett a sci-fi műfajában is kipróbálta magát, így a Végtelen határok és a Due South című sorozatokhoz is hozzájárult egy-két résszel.

Shore most éppen a rendőrök világába tesz egy rövid kirándulást, azon belül is a női rendőröket helyezi előtérbe. Az egyelőre még cím nélküli sorozat az ABC megrendelésére készül, de még nagyon kezdeti stádiumban tart: a csatorna csak a 2007-2008-as évadban szeretné képernyőre küldeni.

A Variety magazin tudósítása szerint, a főszerepet Famke Janssen játszaná, akit a hazai mozilátogatók talán az X-Men-sorozatból ismerhetnek leginkább - ebben Janssen a telepatikus képességekkel rendelkező mutánst, Jean Greyt alakította. Nem áll tőle távol azonban a televízió sem, tekintve, hogy talán első szerepét is egy sorozatban kapta: a Star Trek - Az új nemzedék-ben tűnt fel egy rövid szerepben, de azóta láthattuk például a Kés/Alatt-ban is.