Farkasházi Réka műsort vezet az RTL-en

2007.02.02. 10:47

Jövő héten Barabás Éva visszatér a Reggeli-be, igaz, csak ötször egy órára. Egy hétre rá pedig Farkasházi Réka próbálhatja ki magát műsorvezetőként a Csak csajok című blokkban.

Barabás Éva éveken át volt az RTL Klub Reggeli-jének egyik arca, de 2005 végén, Kovács Kokó Istvánnal, Ábel Anitával együtt távozott a produkciótól. Míg előbbi a Sport Klub tévécsatornánál találta meg a számítását, az RTL-es Havazin című téli sportműsor mellett, Ábel Anita visszatért később az MTV-re, jelenleg a Krém című zenés show házigazdája. Barabás Éva maradt az RTL-nél, idővel a szülési szabadságra induló Holló Mártát és Marsi Anikót váltotta a Fókusz-nál. Nem feltétlenül az ő személyes sikere, de a magazinműsor hetek óta a nézettségi toplista élmezőnyében tanyázik - múlt héten a legnézettebb adást 2,32 millió magyar követte.

A Barátok közt egykori Kertész Mónikája viszont előbb magánéleti, párkapcsolati válságával haknizta végig a hazai médiát (még a rivális csatornán futó, Szulák show-ban is felbukkant), majd a Szombat esti láz-zal tért vissza huzamosabb időre a képernyőre. Itt párosukat sokáig nagy esélyesként emlegették, végül a hármas döntő előtt kiestek. Az RTL Klub Reggeli című műsora kilenc és tíz között mindig egy női társműsorvezetővel működik, korábban kipróbálhatta magát az aktuális "rezidens" műsorvezető mellett Fésűs Nelly, Balázs Klári, Tóth Vera vagy Südi Iringó - most Farkasházi Rékán a sor.

KAPCSOLÓDÓ CIKK