Új szerepben a Vészhelyzet nővérkéje

2007.02.14. 9:08

Régóta csak vendégszerepekben láthattuk Carol Hathaway nővér alakítóját, Julianna Marguliest - most főszerepet alakít egy új sorozatban.

Annak idején a fél ország annak drukkolt, hogy Hathaway nővér kapcsolata végre rendeződjön Ross dokival. Az ötödik évadban viszont a sármos orvos felmondott és elköltözött, a nővérke pedig nem tartott vele - erre csak a hatodik évad utolsó epizódjában került sor, miután közös gyerekeik is megszülettek.

Miután valaki ennyire belerögzült egy szerepbe, gyakran előfordul, hogy utána sokáig nem tud kitörni belőle. Ez történt a Carol Hathawayt alakító Julianna Marguliesszel is, akit a Vészhelyzet óta csak kisebb szerepekben láthattunk, például egy másik orvosi sorozatban (Scrubs) vagy a Maffiózók-ban, legutóbb pedig a The Lost Room című sci-fi sorozatban - a mozilátogatók a Kígyók a fedélzeten légikisasszonyaként ismerhettek rá. 

Margulies most viszont főszerepet játszik, a Fox számára készített Canterbury's Law-ban alakít védőügyvédet. A sorozat érdekessége, hogy producere a színészként megismert Denis Leary (Amikor a farok csóváljaA Thomas Crown ügy), a pilot epizódot pedig Mike Figgis rendezi, aki olyan filmeket tett már le az asztalra, mint a Las Vegas, végállomás vagy a Timecode (utóbbit egyébként február 19-én, az m1-en láthatják a nézők). Figgistől nem idegen a sorozatok rendezése sem, hiszen az ő keze munkáját dicséri például a Maffiózók vagy a The Blues egy-egy epizódja is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK