Rubint Réka megsérült

2007.03.01. 14:33

Olyan a Sztárok a jégen öltözője, mint egy futballcsapaté egy nagy meccs előtt. Itt fáj, ott fáj, de senki nem akar kispadon ülni: Dobó Kata fájdalmakkal kezdte két hete, a fitneszedzőnek pedig megrepedt egy bordája.

A TV2 péntek és szombat estéit meghatározó show kapcsán a csatorna marketing- és PR-vezetője, Lóránt Gergely elmondta, hogy amennyiben nagyon súlyos a sérülés, és úgy ítélik meg, hogy ettől a jégtáncos vagy a médiaszemélyiség nem tudja folytatni a szereplést, akkor a TV2-nek jogában áll kizárni őt a további versengésből. "Kisebb sérülés esetén minden sztár a saját felelősségére dönt, hogy folytatja-e a verseny, vagy sem" - nyilatkozta a Blikknek.

A Megasztár-ban nátha, influenza, magas láz veszélyeztette-rontotta a versengő dalnokok produkcióját, a Megatánc-ban nem volt ritka a sérülés (megsérült Túri Lajos, Baranya Dávid, hogy a jégpályán is bizonyító Karsai Zita repedt lábfejéről ne is beszéljünk). A Sztárok a jégen indulása előtt is kérdés volt, hogy mi lesz akkor, ha valaki olyat esik a jégen, hogy ettől nem tudja folytatni a versengést. Ezúttal Rubint Réka dőlt ki a sorból, egy emelésnél megrepedt a bordája, de az orvos engedélyezte a folytatást, így ott lehet pénteken a harmadik fordulóban.

A Sztárok a jégen első hetében jó pénteket és gyenge szombatot fogott ki, a múlt héten viszont a pénteki adásnál jobb nézettséget szállított a szombati kisdöntő. Az egyórás műsort a tévé előtt tartózkodó célcsoport harmada követte. A teljes lakosságból 1,86 millióan figyelték átlagosan (ezzel a csatorna legnézettebb műsora volt), a Damu-Nacsa párbaj 38,6 százalékkal ment.

KAPCSOLÓDÓ CIKK