Szőke nők a friss sorozatokban

2007.03.02. 15:46

A férfi fán terem

Eredeti cím: Men in Trees

Lelőhely: Idehaza a Viasat 3-on március 5-től hétfőnként, 22.00-től, Amerikában pedig az ABC adja.

Hol tart? Az első évad kétharmadánál jár az idén indult sorozat, tehát még friss, ropogós szerzeményről van szó.

Népszerűség: 12-13 millióan nézik a részeket, de csalóka az eredmény, hiszen a Férfi fán terem Amerika legnézettebb sorozatát, a Grace kliniká-t követi és viszonylag sok néző átkapcsol az orvosi drámáról, amikor az alaszkai kalandok kerülnek képernyőre.

Miről szól? Egy igencsak magabiztos, párkapcsolatokról tanácsokat adó írónőről, akinek a sok elméleti tudás ellenére zátonyra fut a saját kapcsolata nem sokkal az esküvője előtt. A bajt tetézendő, miután elutazott egy író-olvasó találkozóra egy alaszkai kisvárosba, a körülmények szerencsétlen összjátéka miatt, a világ háta mögötti helyen ragad. Egy olyan kisvárosban, Elmóban, ahol szinte csak férfiak laknak. Marin (Anne Heche alakítja) pedig úgy dönt, hogy nem bajlódik a visszatéréssel, hanem nulláról kezdve az életét, megpróbál felejteni és egy ideig Elmóban marad. Arra persze ő sem számít, hogy ez a kis idő egyre hosszabbá válik.

Kinek ajánljuk? Főleg nőknek, ugyanis egy eléggé nőközpontú sorozatról van szó - sok férfival. Sok furcsa férfival. És persze a Miért éppen Alaszka? rajongóinak, hiszen az alaszkai környezet mindenféleképpen egy abszurd csavarral szolgál a nézőknek, melyre csak tromfol a kisvárosi hangulat és a sok furcsa ember (és állat) karaktere. A férfi fán terem tipikusan olyan sorozat, mely némi lelkizéssel vegyítve meglehetősen optimistán beszél az elszalasztott lehetőségekről, miközben remek szórakozást nyújtva, mosolyogtatja meg az ember.

Szekeres Viktor

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK