Míg Gianni már rengeteg tévés produkcióban részt vett, addig a Viasat3 másik külföldi műsorvezetője, Cooky a Hot sztárkvíz-zel debütál a képernyőn. A jellegzetes akcentusáról egyből beazonosítható, francia fiatalembert eddig rádiósként ismertük, aki csak alkalmanként mutatkozott a televízióban, afféle sztárvendégként. Az új vetélkedőbe hagyományos casting során került be, de mint az [origo]-nak elmondta, nem tudja, kik voltak a "versenytársai". Így utólag nagyon boldog, hogy a készítők őt választották, annak ellenére is, hogy van még mit csiszolnia a nyelvtudásán. Cooky egyébként sohasem járt nyelvtanárhoz, saját bevallása szerint ugyanis túl lusta tanulni: beszélgetésekből, filmekből sajátította el nyelvünket.

Talán ennek tudható be, hogy beszédében rendszeresen elhagyja a ragokat, legalábbis a Hot sztárkvíz első adásában erre lehetett leginkább felfigyelni. Aggodalomra azonban semmi ok, a francia fiú szerint minden egyre jobb lesz, hiszen egy pár adást előre felvettek, és a visszanézésekből is ez derült ki - hiába, meg kell szokni a kamerát, bele kell lendülni a felvételekbe. Annyi mindenesetre már most észrevehető, hogy Cooky valamicskét finomított jellegzetes, a rádióból ismert hadarásán: kicsit komikus ugyan az akcentusa, de már teljességgel lehet érteni, amit beszél.

Cooky egyébként - ellentétben olasz kollégájával - már hazájában is dolgozott a médiában: két nagy kereskedelmi rádiónál is tevékenykedett Franciaországban. A magyar rádiózásba egy miskolci üzletember révén került, aki egy helyi állomást akart létrehozni - francia barátja ebben segített neki, de mivel nem tudott magyarul, kezdetben csak a háttérből, angol nyelven irányította a munkatársakat. Aztán, amint ráragadt a nyelv, elkezdett műsort is vezetni, majd kisvártatva az Extrém Rádió és egy országosnak tekinthető adó, a Rádió1 is felfigyelt rá: ez utóbbinál mind a mai napig dolgozik, ráadásul elég magas hallgatottsággal.

A tévé számára teljesen új dolog, így egyelőre még csak tanulja az itt alkalmazott trükköket. Épen ezért arra a kérdésre, hogy van-e már esetleg valamilyen saját műsorötlete, szerinte még korai lenne bármit is válaszolni: "Először legyek műsorvezető, aztán majd a jövő mondja meg, mit tegyek" - mondja. Annyit mindenesetre sejthetünk, hogy Cookyról fogunk még hallani, hiszen hosszú távra rendezkedett be Magyarországon. Még ma is sokszor kérdezik őt csodálkozva, hogy miért hagyta ott a közvélemény által szebbnek tartott francia fővárost Budapestért, ő pedig erre mindig azt válaszolja, hogy Párizsban ugyan van Eiffel-torony, itt viszont van Hősök tere.