A börtönből szabadult művésznő kapott pár megjelenést a Mokká-ban, felbukkant az Aktív-ban, továbbá Napló Extra is forgott vele - de ennyi, nincs több a témában.

Zalatnay Sarolta még 2004 októberében eladta börtönbe vonulását megelőző napjainak történetét, ebből készült a Nem vagyok én apáca című reality. Az énekesnő akkor megállapodott az RTL Klubbal, hogy a kereskedelmi tévé részletesen  beszámolhat a szabadságvesztésének megkezdéséig tartó időszakról. Folyamatosan vele volt a csatorna stábja, így több epizód készült: a decemberi rész például 2,24 millió nézőt hozott, és az adott hét második legnézettebb műsora volt.

A börtönben is forgathattak vele, és pár napos szabadsága alatt is készült a doku soap, így mutatták, amint Cini szomorkodik, úszkál a Balatonban vagy puszilgatja kislányát. Még 2005 decemberben is követték a pár nap eltávozást kapott művésznőt, aki jó magaviselete miatt otthon tölthette a karácsonyt.

Úgy tűnik, hogy az RTL Klubnál több pénzt ajánlott viszont a TV2, mert a Nem vagyok én apáca kissé darabosan leadott sorozata nem folytatódott: Zalatnay aláírt a konkurenciához, így az Aktív és a Napló kapott jogot arra, hogy forgasson a művésznővel.

Előbb egy tízperces műsor már készült róla, ebből kiderül, hogy sok barátja maradt kinn, egy komplett ház várja, és tervekből sincs hiány. A művésznő ezután gyakran felbukkant a Mokká-ban, az Aktív-ban, sőt, "special edition" is forgott vele. A legutóbbit már elég nehéz volt megtölteni tartalommal, Cini is inkább az autójában énekelgetett magában (alighanem engedelmeskedve a stáb kérésének), egy végtelennek tűnő percig, majd Terry Blackkel folytatott le egy felejthető beszélgetést. A nézettségi adatok sem indokolták, hogy újabb, hosszabb adást kapjon, így nem Zalatnay lesz az új Győzike.

Mint a TV2-től megtudtuk, a művésznőt továbbra is élő szerződést köti a csatornához, de egyórás különkiadást már nem terveznek vele. Az együttműködés annyiban kimerül, hogy néha meglátogatja a Mokka stúdióját, netán interjút ad az Aktív-nak: viszont nem nyilatkozhat például a rivális kereskedelmi adónak. Hogy mikor jár le a szerződés, arról a csatorna sajtóosztályán nem kívántak beszélni.

Az együttműködés nem volt éppen zökkenőmentes: a művésznő egy darabig tartotta is magát a megállapodáshoz (a lapok húszmillió forintról írtak, hivatalos helyről összeg nem hangzott el), ám tavaly december elején egyszer csak felbukkant az ATV Esti frizbi című műsorában, ahol nagyjából ugyanarról beszélt, mint a pár nappal később adásba kerülő Szulák Andrea-show-ban. A TV2 számára persze elfogadhatatlan volt, hogy felrúgják a megállapodást: "Sem szóban, sem írásban nem járult hozzá Zalatnay Saroltának az ATV műsorában való szerepléséhez a TV2. Az énekesnő menedzsmentjével a TV2-nek exkluzív szerződése van, ezért az esetből természetesen levonjuk a megfelelő konzekvenciákat" - nyilatkozta akkor Lóránt Gergely. Az ügy elsimult azóta, miután Zalatnay kifizette a kötbért.