Exkluzív élményben lehet része minden T-Home TV előfizetőnek március 28-án 15 órakor: ingyenesen, élő adásban nézhetik végig a világhíres francia zeneszerző, Jean Michel Jarre antwerpeni stúdiókoncertjét. Aki pedig elmulasztaná élőben végigkövetni a kizárólag a T-Home TV-n közvetített koncertet, az - szintén díjmentesen - kikölcsönözheti a T-Home TV digitális videotékájából a rögzített változatot. Az új album a közvetítéssel egy időben, azaz egy héttel a boltokba kerülés előtt már a T-Online Zeneáruházában is kapható lesz.

Jean Michel Jarre új albumának (TÉO & TÉA) megjelenése alkalmából különleges koncerttel lepi meg rajongóit, amelyet hazánkban kizárólag a televíziózás új élményét kínáló T-Home TV-n lehet megtekinteni.

A francia multi-instrumentalista zeneszerző egy antwerpeni HD TV stúdióban mutatja be legújabb szerzeményeit, amelyet több európai országban közvetítenek. A közvetítéseket szervező Warner kiadó itthon - rendkívüli módon - nem egy tévécsatornát, hanem a T-Online Magyarországot kereste meg az újszerű koncert sugárásásának lehetőségével.

A megállapodás értelmében a T-Home TV előfizetői ingyenesen lehetnek virtuálisan tanúi a március 28-án 15 órakor kezdődő élő koncertnek, amely a T-Home TV 97-es csatornáján lesz elérhető. A nézők ráadásul az új album bemutatása után a címadó dal videoklipjét, illetve azt követően a szűk körű koncerten személyesen jelen lévők és az előadóművész közti beszélgetést is végignézhetik.

A T-Home TV egyik népszerű szolgáltatásának, a digitális videotékának köszönhetően természetesen azok is részesei lehetnek az élménynek, akik éppen nincsenek televízió közelben az adott időpontban; a koncert rögzített változata ugyanis később is díjmentesen elérhető lesz digitális videotékában. További jó hír a rajongóknak, hogy a Téo&Téa a közvetítéssel egy időben már kapható lesz a T-Online Zeneáruházban mindössze 1990 Ft-ért.

A T-Home TV-n várhatóan nem ez lesz az egyetlen élő közvetítés: a szolgáltató várhatóan más koncerteket és eseményeket is egyenes adásban fog közvetíteni a jövőben, szélesítve ezzel az előfizetőknek nyújtott kényelmi szolgáltatások körét.