Sok nézőt vonzott a leszbipuszi

2007.04.02. 10:35

Az átlagosnál 300 ezerrel több nézőt jelentett az FX csatornának Courteney Cox és Jennifer Aniston jó előre beharangozott leszbicsókja - vagy inkább puszija.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Jóbarátok Monicája, vagyis Courteney Cox az FX csatorna Dirt című sorozatával került újra a képernyőre. A színésznő a szériában egy bulvárlap szerkesztőjét játssza, aki a hollywoodi sztárok szennyesét próbálja az olvasók elé tárni, és ennek érdekében semmilyen eszköztől nem riad vissza.

Cox új műsorában is hű maradt egykori jóbarátjához, a sikersorozatban Rachelt játszó Jennifer Anistonhoz, akinek a Dirt első évadjának záró epizódjában szerzett vendégszereplési lehetőséget. Bár Aniston éppen egy rivális lap szerkesztőjét játssza az ominózus részben, a két hölgy igen közel kerül egymáshoz: az FX marketingesei már jó előre megszellőztették, hogy a színésznők között egy nyelves csók is el fog csattanni.

A március 27-én leadott jelenet ugyan jóval alatta maradt az elvárásoknak (hisz nyelves csók helyett csak egy szájrapuszit láthattak a felcsigázott nézők), a reklám viszont szép nézőszámot hozott a sorozatnak: az előző epizód 1,8 milliójával szemben, 2,4 millióan voltak kíváncsiak a két hölgy kis kalandjára - az első szezon átlagos nézettsége ezzel együtt 2,1 millió volt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK