Kelemen Anna felvágta az ereit

2007.04.05. 11:18

A Playboy-nyusziból médiaszereplővé előlépett Kelemen Anna öngyilkosságot kísérelt meg a napokban: mint mondja, rossz passzban volt. Az eseményről egy időben számolt be a Mokka, a Reggeli: kilenc előtt mindkét csatorna csak ezzel a műbalhéval foglalkozott, az épp tévézők kétharmada értesülhetett a hírről, nem volt menekvés.

Kelemen Anna a Fókusz riporterének ismerte el, amit már napok óta találgattak a lapok: öngyilkosságot kísérelt meg, mégpedig úgy, hogy felvágta az ereit. A lányra ismerősei találtak rá, akik azonnal kórházba szállították - állítólag az utolsó pillanatban érkeztek. A médiaszemélyiséggel nem először történik ilyen, legalábbis erre enged következtetni azon kijelentése, miszerint "van bennem egy szuicid hajlam, ez egy visszatérő dolog, ami előjön".

Többször támadták már butácska viselkedése miatt, február végén például napvilágra került egy telefonbeszélgetés, mely az eddigieknél komolyabb támadásokra ad okot: a felvételen azt halljuk, hogy egy férfi ezer eurót (vagyis 250 ezer forint körüli összeget) kínál egy pásztoróráért, amit az egykori playmate el is fogad.

Szerinte nem volt kétséges, hogy "eljön a pont, amikor az ember nem tud mindent a szőnyeg alá söpörni". Azt mondja, az érfelvágással nem csupán reklámot akart csinálni magának, abban a pillanatban tényleg öngyilkos szeretett volna lenni, de ismerőseinek hála, ez nem sikerült. A bulvárhősnő most már jobban van, saját bevallása szerint feldolgozta az eseményeket, és átértékelte az életét.

KAPCSOLÓDÓ CIKK