Fogadhatunk Sopranóék halálára

2007.04.18. 14:24

Az HBO-n megkezdődött a Maffiózók utolsó évadja, és persze megindultak a találgatások is, hogy miként lesz vége a sorozatnak.

Egy-két mellékszereplő már az utolsó évad elején életét vesztette, és sokak szerint ez lesz a sorsa a fő karaktereknek is - ugyan, hogy másként lehetne lezárni egy maffiózók életét feldolgozó sorozatot? Egy internetes fogadóirodánál meg is tehetjük a tétjeinket többek között arra vonatkozóan, hogy a Soprano család melyik tagja fog legelőször elpatkolni.

Ebben a körben természetesen azok markolhatják fel a nagy pénzt, akik a családfő, Tony Soprano halálára tippelnek, és sejtésük be is bizonyosodik - ennek az esélye ugyanis, a fogadóiroda kiírása szerint 15 az 1-hez. Persze valószínűleg nem nagyon akad olyan rajongó, aki erre tenné fel megtakarított pénzét, hisz ha Tony meg is hal, az bizonyára az utolsó epizódban következik be.

A "kis" Anthony korai halála is jó pénzt hozhat egyébként a konyhára, hisz a fiú 12/1-gyel lohol apja nyomában. Úgy tűnik, az önjelölt forgatókönyvírók többsége Silvio Dantét iktatná ki leghamarabb a sorozatból, arra ugyanis, hogy ő hal meg legelsőként, mindössze 3 az 1-hez fizet a fogadóiroda.

Ugyanitt egyébként arra is lehet tippelni, hogy amennyiben Tony Soprano meghal, ki fogja megölni őt. A bukmékerek szerint erre a "megtisztelő" címre a Paulie-Silvio páros a legkevésbé esélyes (12/1), neje, Carmela és testvére, Janice (4/1-gyel, illetve 5/1-gyel) viszont elég előkelő helyen állnak a listán.

Sőt, az irodánál nem csak a Maffiózók végével kapcsolatban lehet fogadni, de rengeteg más tévéműsor is szerepel a listájukon: jó pénzt szakíthatunk le azért is, ha helyesen tippeljük meg, hogy ki nyeri az American Idol legújabb fordulóját vagy ha eltaláljuk, hogy A szökés-ben Tweenert játszó, Lane Garrisonnak mennyi időt kell a valóságban börtönben töltenie.       

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK