Erőlteti Bettyt az RTL Klub

2007.04.20. 14:01

Bár a Címlapsztori igen korrekt és költséges promóciót kapott indulás előtt, az első két rész nézettsége kifejezetten gyatra volt. Most újabb lökettel küldik harcba az elcsúfított America Ferrerát.

Csütörtök reggel csúnyának tűnő nők tucatjai lófráltak Pesten, mivel az RTL Klub Címlapsztori című sorozatából ismert Betty álarcát öltötték magukra.

Reggel fél 9 és 11 óra között elvileg arra próbálta felhívni a figyelmet a maszkos hölgyek tömege, hogy nem csak az lehet sikeres, aki szép, de gyakorlatilag egy reklámról volt szó. A menet az Erzsébet térről indult, és az Andrássy úton haladt az Oktogonig, majd vissza. Az úton RTL-es képernyősök is csatlakozott a csapathoz, Ördög Nóra, Südi Iringó és Valkó Eszter is beálltak a többiek közé. A Címlapsztori-val kapcsolatos kvízben Sebestyén Balázs osztotta az ajándékokat, a válaszokat csak azok tudhatták, akik szombat esténként figyelemmel kísérik Betty kalandjait.A Betty, a csúnya lány amerikai paródiája itthon egyelőre nem hozta az elvárt számokat, ezért lehetett szükség újabb figyelemfelkeltő akciókra. Az USA-ban népszerű sorozat itthon a múlt héten a 18-49-es célcsoportnál a kedvező, szombat esti időpont ellenére nem került be a Top 20-ba, de a teljes lakosságból is csak 674 ezer nézőt érdekelt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK