Szabadlábon Segal, a volt villalakó

2007.05.09. 11:52

Czifra Tamás, a Való Világ 3. részének szereplője tegnap kisétálhatott a börtönből, nyolcmillió forint óvadék fejében. Segal házi őrizetben várhatja az ítéletet.

A bíróság még tavaly októberben határozott úgy, hogy óvadék kifizetése esetén szabadlábon várhatja az ítéletet a Segal néven ismert Czifra Tamás. Tegnap reggel ügyvédje nyolcmillió forintot vitt be, az ötvenmilliós drogszállítmánnyal elkapott egykori villalakó pedig elhagyhatta a Nagy Ignác utcai gyűjtőt.

Dr. Kelemen Tamás, az egykori VV-szereplő ügyvédje a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy kellett némi idő, hogy összedobják a megfelelő összeget -, de a pénz forrásáról nem kívánt nyilatkozni. Korábban lehetett olvasni kilencmilliós óvadékról is, de Kelemen pontosított: hatmillióról emelték az összeget nyolcra, mivel fennáll a szökés, az elrejtőzés veszélye. Segal útlevelét természetesen bevonták.

A kopasz, kigyúrt, tetovált Segal a harmadik Való Világ-ban bukkant fel, olyan jeles szereplők mellett, mint Frenki, Pandora vagy Indián. Bulvárlapok címlapja után nyomban a villán kívül találta magát, mert fenyegető stílusát és gyakran érthetetlen dörmögését a tévézők nemigen szerették, az első körben kiszavazták a játékból. Czifra Tamás ezután eltűnt a médiából, egészen 2005 júniusáig, ekkor kapcsolták le egy Hollandiából származó, ötvenmillió forintot érő ecstasy- és kokainszállítmánnyal. Elmondása szerint nem tudott a kocsiba rejtett kábítószerről, csak azért ment ki Hollandiába, hogy fekete táncosnőket toborozzon tervezett éjszakai mulatójába.

Segal és társai ellen 650 millió forintos összértékű kábítószerrel való visszaélés miatt emeltek vádat, amiért akár életfogytiglant is kaphat.

KAPCSOLÓDÓ CIKK