Távozik a TV2-től a korábbi csoportvezető, Rényi Ádám. Amennyiben más tévécsatornánál vállal munkát hat hónapon belül, szerződése szerint kötbért kell fizetnie.

Távozik a TV2-től Rényi Ádám, aki korábban dolgozott sajtófőnökként a Viasat 3-nál, és főszerkesztő-helyettes volt a Playboynál. A tévés szakember, aki a TV2-nél PR-csoportvezető volt 11 hónapig, az [origo] kérdésére, hogy mely tévécsatornához igazol, csak annyit mondott szűkszavúan, hogy "a TV2-től eljöttem".

A TV2-nél a távozó csoportvezető feladatai visszaszállnak korábbi főnökére, a PR- és marketingvezetőre, Lóránt Gergelyre, aki csak annyit mondott az [origo]-nak, hogy számára némiképp váratlan volt a döntés, és már keresik is Rényi utódját. "Jogilag közös megegyezéssel távozott" - tette hozzá. Úgy tudjuk, hogy amennyiben a konkurenciához szerződne hat hónapon belül, jelentős, többmilliós kötbért kellene fizetnie a TV2 számára - hasonló lenne az eset ahhoz, mint amikor Gundel Takács Gábor idén, januárban távozott, és munkát vállat az MTV-nél.