Maffiózók: komoly vérfürdő várható

2007.05.21. 10:12

Steven Van Zandt, aki Silvio Dantét játssza a Maffiózókban elkotyogta, hogy komoly vérfürdő várható a sorozat utolsó évadjának utolsó három részében.

Erőszakos jelenetekben nem lesz hiány a Maffiózók utolsó három részében, állítja Steven Van Zandt, aki Tony Soprano alvezérét, Silvio Dantét alakítja a HBO kultsorozatában. Ez egyben azt is jelentheti, hogy akár több főszereplő is elhullhat a vége felé, azaz, amennyiben mozifilmet is készítenének a Soprano-klánról, akkor annak cselekményét időben korábbra kellene helyezni.

A nem túl izgalmas arcjátékkal rendelkezdő, rendre mogorva, unott képet vágó Van Zandt - aki visszafogottsága ellenére kedvelt figurája a sorozatnak - mindenféle színészi tanulmányok nélkül pottyant a Maffiózók-ba, David Chase kívánságára. Korábban már jócskán ismert volt, Bruce Springteen kísérőzenekarában, az E Street Bandben gitározott, így Magyarországon is megfordult a nyolcvanas években, a "Human Rights Now!" világturné során.

Mint a New York Postnak elmondta, mindent megtett azért, hogy ne önmagát adja a képernyőn, így megváltoztatta mimikáját, ruházatát is: nem akarta, hogy valaki megnézze őt a The Sopranos egyik epizódjában, majd unottan legyintsen, mondván, hogy "én már láttam ezt a palit a színpadon!"

Alaposan felhízott, hogy eljátszhassa Tony Soprano alvezérét. "Sovány voltam világéletemben, de amikor meghízol, minden megváltozik. Másképp jársz, másképp beszélsz, másképp gondolkodsz. Ez egy nagy változás. Azt akartam, hogy amikor a tükörbe nézek akkor valaki mást lássak" - magyarázta. Most, hogy újra a zenéé a főszerep az életében (nem tervez újabb tévés munkákat, ellenben rádiózik), mehet a fogyókúra és az edzés, hogy jól mutasson gitárjával Bruce Springsteen oldalán, a színpadon.

A Maffiózók hatodik évadját alighanem az RTL Klub adja ősztől, ahogy az ismétlések a Cool tévén futnak majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKK