A retro és a hipermodern keveredik az új Big Brother-házban, a tegnap napvilágra került képek alapján.

Itthon csak két széria ment le a Big Brother című valóságshow-ból, ugyanakkor akadnak országok, ahol nem unják meg az újabb és újabb sorozatokat. A brit Channel 4 például február derekán le is zárta a szereplőválogatást, és volt miből szelektálni, mivel sok ezer fiatal bukkant fel a castingon, reménykedvén, hátha radikális fordulatot vesz élete a játék után.

Az új Big Brother május 30-án kezdődik, és persze a titokzatosság leplébe bugyolálják, hogy annál nagyobb legyen a nézettség rögvest az első adásnál. Sokáig a ház berendezését sem mutatták meg, ám tegnap végre bepillanthattak a tévés realityk odaadó hívői a diszkréten, ám mégis alaposan bekamerázott objektumba. Miközben a belső egyes részei úgy néznek ki, mintha valami gigászi kisgyerek pakolt volna le hatalmas legókockákat, a fürdőkád, egészen sajátos módon, a nappaliban található, méghozzá retródiszkós közegben, tükrök és rózsaszín és világoszöld műanyag faldarabok közt bújik meg.

digitalspy

Az étkezőasztal körül tíz fehér ülőke, de csak a szín egységes, mind különböző formájú. A kert parányi, de barátságos, a medencében pedig akár ketten is elférnek egyszerre, ha nem kapálóznak túlzottan. Ennél többet nem is mondanánk, inkább klikk ide, közel húsz fotó az új BB-házról.