A nők közül Paris Hilton, a Topmodellből is ismert Vámosi Viki, a férfiak közül Lenny Kravitz, Jeremy Irons, Johnny Deep és David Bowie jön be a melegségét felvállaló VIVA-s műsorvezetőnél. Stílusa, szövege, öltözködése miatt egyszer került csak majdnem bajba, akkor épp egy szórakozóhelyen forgattak, és néhány lokális kopasz elkezdett kiabálni, majd csővázas székeket hajigáltak felé. Buddhistának vallja magát, és örül, hogy szülei mindenben támogatják. Kristóf cseten válaszolt olvasóink kérdéseire.

Milyen a VIVA-nál melózni? [rejtélyes csajs]
- Nagyon szeretem a munkámat, mert nagyon összetett, és számos lehetőséghez juttatott hozzá, amikről még kiskoromban álmodni sem mertem volna.

Hogy kerültél a VIVA-hoz? [@CSÁVÓ@]
- Volt egy nagy válogatás, amire bárki jelentkezhetett. Akkoriban, amikor befejeztem a gimnáziumot, a Duna tévénél dolgoztam, és Kinizsi Ottó, akit a Barátok közt-ből ismerhettek, kérdezte, hogy nincs-e kedvem megpróbálni. Én pedig úgy voltam vele, hogy miért is ne. Egy három fordulóból álló válogatás volt, ahol 1200 emberből négyünket választottak ki. Engem a közönség szavazott be, úgy kerültem be.

Miért cserélődnek a műsorvezetők? [piszi mokuszka86]
- Ennek oka, hogy egy idő után kinövik a VIVA képernyőjét. Lehet, hogyha valaki elmúlik 30 éves, akkor hiteltelenné válik a fiatal nézők számára, és biztos, hogy mindenki vágyik újabb kihívásokra.

Milyen a Randizóná-t vezetni? [rejtélyes csajs]
- Nagyon vicces, és most a legnézettebb műsorunk. Mostanában mindenki erről kérdez, és nagyon örülök a népszerűségének. Azt szeretem benne, hogy miközben szórakoztató műsor, azért lehet egy kicsit ironikusnak lenni benne, és ugyanúgy tudja szórakoztatni a fiatalokat és az idősebbeket - akik látják azt, hogy néha egészen szarkasztikus párbeszédek alakulnak ki köztem és a versenyzők között.

Kiskorodban is műsorvezető akartál lenni vagy más terveid voltak? [Eklair]
- Mindig színész akartam lenni, és tulajdonképpen a mostani munkáimat is úgy kezelem, mintha színész lennék, aki most egy műsorvezetőt játszik. A VIVA előtt játszottam színházban, a Játékszínben és Tatabányán, most meg sokat szinkronizálok. Nagyon remélem, hogy lesz olyan időszak még az életemben, amikor a színház hangsúlyosabb szerepet kap.

Te részt vennél egy ilyen műsorban, mint a Randizóna? [Dr.Singes cica]
- Biztos, hogy nem, de ennek az oka, hogy soha életemben nem kerestem párkapcsolatot. Tehát ez nem a műsort minősíti, hogy én nem vennék részt benne, hanem az én életfelfogásom szerint egy párkapcsolat akkor jó, ha természetes módon alakul ki, nem pedig keresni kell a párunkat.

Meddig szeretnél maradni a VIVA-nál? [jucix 12]
- Addig a pillanatig, amíg nem érzem úgy, hogy nem mozgok otthonosan ebben a szerepkörben. Nem készítek terveket arról, hogy mikor szeretnék munkahelyet váltani, mint ahogy arról sem, hogy holnap mit fogok reggelizni. Spontán ember vagyok, és szeretem, ha sodornak magukkal az események.

Sok ismerősöd lett azután, hogy híres lettél? [playboy15]
- Mindig is nagyon sok ismerősöm volt, mert valahogy "bevonzom " az embereket, de az igazi barátaim ugyanazok maradtak, akik a VIVA előtt voltak. Nagyon bátortalanul kötök barátságokat azóta, hogy a képernyőn vagyok.

Mit szólsz Balázs sikeréhez és show-műsorához? [piszi mokuszka86]
- Nagyon kreatívnak és tehetségesnek tartom Balázst, és nagyon örülök neki, hogy bejöttek neki a dolgok, még akkor is, ha egy hasonló show-műsort nem tudnék a magaménak tekinteni.

Magánemberként, ha elmész bulizni, nem támadnak meg a rajongók? [*aLíZia*]
- Előfordul, de ennek mindig nagyon örülök, mert ez egy pozitív visszajelzés. Ez azt jelenti, hogy az emberek szeretik, amit csinálok. Tegnap este például kutyasétáltatás közben odajött hozzám egy fiú és egy lány, akik kicsit " becsiccsentve" megkérdezték, hogy énekelek-e velük kánont. Hamarosan az egész Blaha Lujza tér a Hull a pelyhes fehér hó kánon verziójától zengett.

Az a kutyus, akit gyakran látunk a műsoraidban, hogy került hozzád? Kitől kaptad? [piszi mokuszka86]
- Ő Özge, aki a kínai meztelen kutyám, az apukámtól és Zsolti barátomtól kaptam két és fél éve. Olyan nekem, mintha a gyerekem lenne.

Van olyan a műsorvezetők közt, akivel nem bírjátok egymást? [*aLíZia*]
- Minden kollegámmal voltak már félreértéseink, de ezek közül egy sem volt olyan komoly, ami miatt a későbbiekben ne tudtunk volna együtt dolgozni. Bármelyikükre számíthatok, ha valamilyen problémám van, vagy ha csak jó társaságban szeretnék meginni egy kávét.

A VIVA-nál amúgy vannak ellentétek? [Dr.Singes cica]
- Minden munkahelyen vannak ellentétek, ugyanúgy, ahogy az iskolában vagy egy baráti társaságban vagy egy családban, de sokszor pont a konfliktusok fordítják pozitív irányba a dolgokat.