A CBS egyik őszi sorozata lesz a Moonlight című dráma, melyben egy vámpír egy halandó nőt szeret. Lehet, hogy már az elején cserére kényszerülnek.

A napokban bőven írtunk arról, hogyan mutatják be az amerikai stúdiók aktuális pilotjaikat a reklámozóknak, illetve a világ számos országából érkező szakembereknek. Értekeztünk a vásárlás módjáról, majd bemutattuk a szerintünk fontosabbnak ítélt pilotokat, azokat, amelyek idővel akár a hazai tévék képernyőjén is feltűnhetnek.

Ha egy amerikai csatorna a megkívánt és megkedvelt pilot alapján berendel egy évadot (illetve elsőre csak egy fél évadot, általában 13 részt, biztonsági, anyagi okokból), az még nem jelenti, hogy a pilotban látott összes karakter végig játszik is a sorozatban. Főszereplőt persze nem gyakran váltanak, de most úgy tűnik, hogy a Moonlight című sorozatban egy fontosabb karakter cseréjére kényszerül a stáb. Ilyenkor újabb szereplőválogatások zajlanak, még az állástalan, nem túl felkapott színészek is reménykedhetnek, hátha bekerülnek első halottnak - de minimum közelgő léptek zajának - valami jó krimibe.

A Hollywood Reporter úgy tudja, hogy a Narancsidék-ben is látott (illetve a Vészhelyzet-ben és a CSI: Miami helyszínelők egy-egy epizódjában is feltűnt) Shannon Lucio helyére keresnek valakit: ő játszotta volna azt a riporternőt, akibe beleszeret a főszereplő (klikk ide, rövid videó) - aki történetesen hatvan éve vámpír, Mick St. James a neve, magándetektívet alakít, és a rendszeres vérivás ellenére pozitív szereplő lesz. Mivel Warner-sorozat, a Moonlight az RTL Klubon tűnhet fel itthon, talán 2008-ban, amennyiben a LA Screenings-en fantázát láttak benne a magyarok.