Szerda este indul Angliában a Big Brother nyolcadik szériája, egyelőre tizenkét nővel a főszerepben - később kapnak egy férfit is.

A műsort leadó Channel 4 "előrejelzése" szerint szerda este tizenkét nő fog belépni az új Big Brother-házba. Korábban már maga a ház is meglepett sokakat, a hipermodern és a retró stílus megfelelő arányú keveredésére több formatervező is felfigyelt - most pedig erre a húzásra kapják fel a fejüket sokan: egyneműek ilyen arányban még nem fordultak elő a Big Brother történetében.  

A tizenkét hölgy a későbbiekben kap egy férfit is, majd újabb férfiak mutatkozhatnak be nekik. Mindenesetre az elsőként belépő szerencsés állítólag egy igazi szépfiú, akiért megőrülnek majd a lányok. Úgy tűnik, a Channel 4 éppen erre építi a műsort: "A nők viselkedése izgalmas lesz: flörtölhetnek az egyetlen férfival, és harcolhatnak egymással" - mondta a show egyik bennfentese a Daily Mailnek.

Az új Big Brother központi témája tehát a csábítás és a nők közötti versengés lehet - ez tűnik ki azokból az információkból is, amelyek a lányok családi állapotáról szivárogtak ki: a tizenkét hölgy közül ugyanis kilenc egyedülálló. Bár akad olyan szál is, ami nem a csábító vonalat erősíti: a mostani résztvevők között van állítólag az eddigi legidősebb Big Brother-lakó is.

A versenyzőknek mindenesetre egyvalamire nagyon figyelniük kell: a múltkori, Shilpa Shetty indiai színésznővel kapcsolatos botrány után a csatorna külön figyelmeztette a szereplőket, hogy tartózkodjanak a rasszista megjegyzésektől.