Harc indult Veronica Marsért

2007.06.11. 9:14

A Jericho-rajongók mogyoróküldési akciója sikerrel járt - ezen felbuzdulva a Veronica Mars hívei Mars-szeleteket küldözgetnek a CW csatornának.

Mint arról beszámoltunk nemrég, a Jericho rajongói (a záróepizód egyik jelenetére utalva) elkezdtek mogyorót rendelgetni a CBS székházához, hogy ilyen módon jelezzék a csatornának, szeretnék, ha kedvenc sorozatuk visszatérne a képernyőre. A CBS vezetői körülbelül 20 tonnányi mogyoró után ígéretet is tettek arra, hogy még hét epizód biztosan adásba kerül, amelyben megválaszolják a lezáratlan kérdéseket.

A nálunk a Viasat3-on látható Veronica Mars rajongói megirigyelték a sikert, úgyhogy most ők is hasonló módszerhez folyamodnak, hogy a sorozatot fenntartsák. A 2004-ben indult széria jövője ugyanis bizonytalan: a CW vezetői először bejelentették, hogy az őszi műsorkínálatban már nem szerepel a sorozat, de aztán kiszivárgott, hogy még gondolkodnak a végleges törlésén.

Legalábbis ez áll a Save Veronica Mars honlapon, és erre a félinformációra alapul a kampány, melynek keretében a rajongók Mars-szeleteket küldenek a csatornának. Mivel az Egyesült Államokban pár éve Snickers Almond néven kapható a csoki, így ez is megfelel - a rajongók állítólag már az országban maradt összes Mars-szeletet (2040 darabot) felvásárolták.

Snickers Almondból eddig 4848 darab gyűlt össze, ami körülbelül 250 kilót nyom, és ezekhez jön még 180 kilónyi Marsmallows. Ahhoz még sok kell, hogy utolérjék a Jericho-rajongókat, akik 20 tonna mogyorót gyűjtöttek össze, mindenesetre itt is akad cégtámogató: az Indian Food Store jelentősen olcsóbban adja a Mars-csokit a honlapján, ha a vásárló a Veronica kódot írja be a rendelésnél.

KAPCSOLÓDÓ CIKK