Veronica Mars: hivatalosan halott

2007.06.13. 9:12

Tiltakozásuk jeléül hiába küldtek annyi csokit a Veronica Mars rajongói, a sorozat ötletgazdája hivatalosan is bejelentette: vége van.

Nem várta meg a június 15-i határidőt Rob Thomas, a Veronica Mars atyja, hanem már most közölte a rajongókkal, hogy ősztől hiába várják kedvenc sorozatuk folytatását. Az egyik író már korábban bejelentette a széria végét, de Thomas és egy másik társa külön folytatásban gondolkodott - szombatig kaptak időt arra, hogy eldöntsék, mit is szeretnének kezdeni a Veronica Mars-sal.

"Attól tartok, be kell jelentenem, hogy a Veronica Mars-ot hivatalosan is töröltük" - írta közleményében Thomas, aki talán azért rukkolt elő hamarabb a rossz hírrel, mert nem akarta további költségekbe verni a rajongókat. A sorozat hívei ugyanis megalapították a Save Veronica Mars nevű mozgalmat, melynek keretében kedvencük nevével fémjelzett csokikat küldözgettek a műsort adó CW csatornának. 

Mivel a Mars-szelet egy pár éve Snickers Almond néven fut az Egyesült Államokban, így ezt a fajta csokit is bevették az akcióba - a rajongók állítólag az összes, még Mars néven futó édességet felvásárolták. Ők azonban így sem jártak olyan sikerrel, mint a Jericho hívei, akik körülbelül húsz tonna mogyorót gyűjtöttek össze: ennek eredményeképp a CBS megígérte nekik, hogy még legalább hét epizódot elkészít kedvenc sorozatukból, amiben ha mást nem is, de legalább a nyitva maradt kérdéseket megválaszolja.

Rob Thomas egyébként azt írta, hogy csak tévésorozat formájában hunyt ki a Veronica Mars, elképzelhető, hogy másként folytatják. Lehet, hogy az eddig összegyűlt csokit át kéne szállíttatni a Warner Bros. székházához, ahol arról döntenek a közeljövőben, hogy a Veronica Mars-ból készülhet-e egészestés film.    

KAPCSOLÓDÓ CIKK