Szópornó és ruhaszex

Vágólapra másolva!
Megnéztük, mivel szórakoztatja a Cool tévé hétköznap délután háromkor a hirtelen kitört nagy vakáció első heteiben az otthon unatkozó, 12 éves kiskamaszokat. Természetesen verbális pornóval és némi ruhaszexszel.
Vágólapra másolva!

A modell Oszkár és Horváth Éva, egykori szépségkirálynőnk voltak a műsorvezetők ma, mikor belepillantottunk a délutáni Cool Szex című műsorba, melynek nézőtáboráról a kép alsó részén csíkban folyó sms-ek színvonala is képet ad: itt hosszan sorjáztak a rövid, de nem frappáns kis üzenetek. Volt aki "mesztelenül" akarta látni a "sexi" Évát, más Oszkárról cibálta volna le a pólót, a harmadik emósnak vallotta magát és a rockerekre haragudott, a negyedik pedig a "barna, 15 éves lány vagyok, helyesnek találsz?"-formulával igyekezet becserkészni egy jó gimis srácot. A műsorvezetők igyekeztek beolvasni pár jobbat, figyelve az interaktivitásra, de hiába iparkodtak - nem voltak jobbak.

Vendégek is akadtak persze, előbb egy sztriptíztáncosnő vallott a lábfétisről, a magas sarkú cipőkre gerjedő férfiakról is értekezett nagy bölcsen, beteges perverznek titulálván őket, főképp azokat, akik még kéjesen nyalogatják elhasznált, foszlott lábbelijeit, amikkel "millió női vécében megfordult". Mielőtt összefutott volna a nyál a szánkban egy jó kis szakadt, kopott topánka gondolatára, a művésznő egy csehszlovákiai fellépést emlegetett -az adomázást maga Oszkár szakította félbe, miközben földrajzilag helyre tette a szakközépben a föciatlasz módszeres tanulmányozása helyett a rúdtáncon, a mámoros éjszakákon ábrándozó, nem túl idős szőkeséget.

A keleti blokk rendszerváltása után létrejött államokról eztán kevesebb szó esett, de a témához (erotikus öltözködés) sem hívtak meg pszichológust, divattanácsadót, valami elismert stylistot, pláne nem szexológust, ellenben beültettek egy tengerészkapitánynak öltözött chippendale-táncost, és két sztriptíztáncosnőt. Az egyik kisiskolásnak adta elő magát, a másik kommandósnak: olyan szerencsétlenek voltak, hogy Guinness-rekordot állítottak fel a közelmúltban mezítelen vonaglásból, de hiába nyomták órákon át, váltakozó lelkesedéssel, elvesztették a kazettát.

Eztán ment a verbális szex, a szópornó perceken át, a legváratlanabb pillanatban megszakítva egy George Michael-klippel, de a dolgozó anyukáknak, apukáknak nem kell túlzottan aggódniuk a nagy nyári semmittevésben otthon heverésző fiuk korai nemi érése miatt, mert a nemi szervek csak szóban kerültek elő. Mikor a műsorvezetők megkérték a két rutinos sztriptíztáncosnőt, hogy ugyan, adjanak már elő valamit a kedves nézőknek, a szőke kiállt, két tétova rángatózás után levette a sapkáját, majd talpig felöltözve leült, a fekete meg unottan vonaglott kettőt, és levette a nagykabátot, majd úgy maradt, pólóban, nadrágban. A tizenkettes karikára láthatóan nagyon ügyelnek a szerkesztők: az ORTT szemmel tart mindenkit.