Victoria Beckham beszállhat a Címlapsztoriba

Vágólapra másolva!
A Digital Spy értesülései szerint Victoria Beckham vendégszerepet kaphat a nálunk Címlapsztori címmel vetített Ugly Betty-ben. 
Vágólapra másolva!

A sorozatban Danielt alakító Eric Mabius szellőztette meg egy interjúban, hogy a világhírű focista nem kevésbé ismert felesége, Victoria Beckham is szerepet kaphat a Címlapsztori-ban. "Victoria nagyon lelkes, és mi is azok vagyunk. El tudjuk őt képzelni egy vendégszerepben, most, hogy az Egyesült Államokban is ismertté vált" - nyilatkozta a színész.

Az énekesnő férjével együtt szerepelt volna az NBC egy realityjében is, amely kettejük Los Angelesbe költözését mutatta volna be. David Beckhamet azonban még visszahívták az angol válogatottba játszani, felesége pedig erre az időre sem hagyta magára - a rendkívül szoros, öthetes forgatási időnek így körülbelül a fele elment, úgyhogy valószínű, hogy a tervezett műsorból legfeljebb egy egyórás különkiadás valósul meg.

A Spice Girls régi-új tagját egyébként egy másik tévéfilmben is láthatjuk a közeljövőben, a lányzenekar öt alapítója ugyanis azt tervezi, hogy forgatnak egy dokumentumfilmet a munkásságukról. A filmben mindent elmondanának az együttesről, azaz megpróbálnák kivesézni a Spice Girls-jelenséget, de természetesen arról is esne szó, hogy mi történt a lányokkal a későbbiekben.

Az ötletet talán a Take That újbóli összeállása adhatta a lányoknak: a fiúzenekarról ugyanis 2005 novemberében vetített egy dokumentumfilmet az ITV, Take That - For The Record címmel.