Sztárdömping a Mokkában

Vágólapra másolva!
A TV2 reggeli műsoránál beindul a nyári időszámítás: hétfőtől valamelyik állandó műsorvezető mellett minden nap egy új vendégsztárt láthatunk.
Vágólapra másolva!

A nyári időszámítás július 9-től egy hónapon keresztül tart a Mokká-nál: ez idő alatt jelentkezik reggel 7-től 9.30-ig a Mokka Frappé, melynek keretében a már megszokott műsorvezetők mellett eddig legfeljebb csak interjúalanyként látott hírességek tűnnek fel - ezúttal ők is műsorvezetői szerepben.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a megszokott műsorvezetők hetente váltják egymást, és hozzájuk csatlakoznak naponta az újabb és újabb sztárok. Az első hetet Liptai Claudia kezdi, akinek oldalán - a szokásos felálláshoz híven - minden alkalommal egy-egy férfi társműsorvezetőt láthatunk.

Hétfő reggel Árpa Attilával ébredezhetünk, kedden és pénteken pedig a Sztárok a jégen két legkomikusabb figurája, Nagy Feró, illetve Nacsa Olivér mulattatja majd a nézőket. Az első héten két politikus, jelesül Kuncze Gábor és Szijjártó Péter is bemutatkozik műsorvezetőként.

A következő (július 16-ával kezdődő) héten Csiszár Jenő várja a hölgyeket: egy politikussal, Ungár Klárával itt is találkozhatunk, rajta kívül Demcsák Zsuzsa, Bódy Sylvi, Balázs Klári és Anettka kérdezgeti majd a stúdióba érkező interjúalanyokat.

A nyári időszámítás harmadik és negyedik hetében a TV2 más műsoraiból ismert hírességeket láthatunk, így a Mokka stábjához egy-egy napra csatlakozik a Napló összes riportere, de Csisztu Zsuzsa vagy Benkő Dániel is megfordul a stúdióban.