Xantus Barbara műsort vezet az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
A csatorna szappanoperájában gyakran tűnik fel, a Szeszélyes-ben is felbukkant, most viszont öt napon át a Csak csajok című blokk műsorvezetője lesz.
Vágólapra másolva!

Xantus Barbara - noha számos színházi szerepben (Kísértet tangó, Chicago, Hair, Veszedelmes viszonyok, A vagina monológok) bizonyított - a fél országnak mégiscsak a Família Kft. Szép Krisztájaként maradt meg emlékezetében.

Évekig gyereket nevelt, majd a közelmúltban a Barátok közt-ben tűnt fel mint a boldogtalan és elhagyott Berényi András szomorkás-kesernyés perceinek megédesítője, ugyanakkor a csatorna nézői láthatták a nem éppen intellektuális humoráról ismert Szeszélyes-ben is.

A színésznőt, aki az Aidá-ban is játszik, és akit a székesfehérvári színházlátogatók ismerhetnek jobban (2005-ben a város vezetésétől megkapta a Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat), ezúttal a Reggeli felkérésére mondott igent, így jövő héten vele ébredhetnek a későnkelők: minden hétköznap, kilenctől tízig ő lesz a Csak csajok blokk társműsorvezetője.

A tévéző láthatta már itt többek között Görög Zitát, Rubint Rékát, Keleti Andreát, Balázs Klárit, Eszenyi Enikőt, Fésűs Nellyt, Ungár Anikót, Csepregi Évát, Südi Iringót, Dukai Reginát, Bódi Guszti nejét, Margót, Anettkát, Gáspárné Beát, Czifra Noémit (Nócit), Völgyesi Gabit, Janza Katát vagy - épp a napokban - Oszvald Marikát.