A tévétörténet legjobb vegyes párosai

2007.07.10. 16:01

Ross és Rachel (Jóbarátok)

Végre egy igazi szerelmespár! Persze nem jártak mindig együtt, hiszen Ross bármennyire is vágyakozott már gimnazista kora óta Rachel iránt, valahogy érzelmei mindig is plátóiak maradtak - nem is csoda, hogy más nő karjaiban találta meg a boldogságot.

Szerencséjére egyszer csak tízmilliók képernyőjére került kettejük és még négy (tényleg) jó barátjuk története, s kisvártatva olyannyira egymásra találtak, hogy szerelmük frigyeként egy kislány (Emma) is világra jöhetett. Később persze a nézők legnagyobb bánatára kiderült, hogy mint oly sok minden, kettejük kapcsolata sem lehet tartós, így következett a különválás, szétköltözés, s az események fura alakulása következtében Ross helyett véletlenül jó barátja, Joey lánykérésére mondott igent Rachel - lett is nagy kalamajka.

Szerencsére a tízévadnyi sorozatidő bőven elég volt a Jóbarátok készítőinek, hogy mindenkit megnyugtató módon lezárják a történetet, így egy rajongó szemében sem maradt szálka a finálé. Esetleg a Joey-szimpatizánsok morzsolnak el egy-egy csepp könnyet kedvencük hoppon maradása miatt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK