A tévétörténet legjobb vegyes párosai

2007.07.10. 16:01

Will és Grace (Will és Grace)

Ha létezik nem tipikus vegyes páros, akkor Will és Grace párosa biztos az. A Magyarországon a Viasat 3 műsorán látható szituációs komédia címszereplői hiába laktak együtt, igazi kapcsolat nem szövődhetett közöttük, hiszen akárcsak a ledér Grace, úgy a fess Will is inkább a férfiak iránt rajongott.

Persze ez még nem akadályozta meg az embert, hogy kettejük között egyszerű barátságnál szorosabb szálak szövődését áhítsák, azonban a sorozat pár pityókás csók ide vagy oda, mindig is távolságtartóan kezelt a témát. Szerencsére a párost nem hagyták magára, nem egyedül kellett a nézők elég poénok hadát szállítaniuk, hisz két barátjuk és/vagy asszisztensük, az ugyancsak meleg Jack és a minimum biszexuális Karen mindig jelen volt, hogy a feldobott magas labdákat biztos kézzel lecsapják.

A Will és Grace egyébként hajdanán pont a Jóbarátok farvizén futott fel, és miután a New York-i hatok lepihentek végleg, kiderült, hogy a közönség sem érdeklődik annyira, hogy mi is történik Willékkel, így egy a rajongókat igazán jó érzéssel eltöltő finálét rittyenthettek a sorozatnak az írók.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK