A tévétörténet legjobb vegyes párosai

Vágólapra másolva!
Akad, aki a furcsa kacskaringókkal teli történet miatt kísér figyelemmel egy sorozatot hétről hétre, és olyan is van, akit sokkal inkább a színészek vagy az általuk alakított karakterek érdekelnek. Ha pedig utóbbi példáról van szó, akkor minden bizonnyal a nő-férfi párosok tűnhetnek a legizgalmasabbnak, még akkor is, ha nem csak partnerekről, szerelmesekről van szó, hanem olyanokról is, akik közt másféle kapcsolat van.
Vágólapra másolva!

Kate és Sawyer és Jack (Lost - Eltűntek)

Napjaink egyik legnépszerűbb sorozatából minden bizonnyal több vegyes párost is könnyen ki lehetne választani, de minden duónál erősebb a sorozat három főszereplőjének hol egyértelmű, hol csak homályosan látszó szerelmi háromszöge. Klasszikus se vele, se nélküle kapcsolatról van szó, nem csak férfi - nő viszonylatban, hanem Jack és Sawyer rivalizálása esetében is.

Az eleinte széthúzónak indult kapcsolat a második évad fináléjával nyerhet új színezetet, hiszen ebben a részben, mint emlékezhetnek azok, akik nem az AXN-en, hanem az RTL Klubon követik a sorozatot, Jacket, Sawyert és Kate-et a "többiek" Michael segítségével fogságba ejtik, és jutalmul elengedik az apát és gyermekét, a kis gézengúzt, Waltot.

A trió tagjainak egymáshoz való viszonya pedig tökéletesen alkalmas arra, hogy a néző, ha elveszti is érdeklődését a szigetet ölelő rejtéllyel kapcsolatban, még mindig találjon valami olykor szappanoperás vonást, afféle ki-kivel-mikor típusú izgulnivalót. Főleg, hogy hulljanak bármennyire is az emberek a Lost-ban, azt biztosra vehetjük, hogy a készítők nem fogják bántani a triumvirátust egyhamar. Sőt, a harmadik évad nálunk még nem sugárzott záróepizódja olyasmit is a néző tudomására hoz, amiről senki sem sejthette, hogy ki fog derülni valaha.