ATV: humor, zene és bulvár kell

Vágólapra másolva!
A heti nézettséges cikkből kimaradt, de most pótoljuk: itt vannak az ATV legnézettebb műsorai.
Vágólapra másolva!

A heti nézettséget elemző cikkünkből kimaradt az ATV - késve kaptuk meg az adatokat. Talán érdekes lehet, hogy az elszánt jobboldali szavazók által ritkán látogatott csatorna milyen műsorokkal csábítja magához a nézőket.

Elsőre látszik, hogy a politikai témájú műsorok korántsem olyan sikeresek, mint a vicces-zenés-bulváros anyagok, azaz a szórakoztató tartalomra várván többen maradnak a csatornán, mint egy elemző-közéleti programelem miatt.

A Humorbajnokság nyerte a hetet az ATV-n, 278 ezer embert szórakoztatva - ez sokkal magasabb szám, mint a Duna tévé legjobb eredménye. A műsor vasárnap este 11 százalékos közönségaránnyal ment a kábeles háztartásokban. A második helyen Fásy Ádám Zeneexpressz című műsora található, 216 ezer tévéző bólogatott ütemesen a lakodalmas zenére, fröccsel a kézben. Kétszázezer fölött zárt Hajdú Péter Esti frizbi című bulváros talkshow-ja, ez közvetlenül a Humorbajnokság előtt ment. Szép nézettséggel futott még a Hurrá, nyaralunk című műsor is, 194 ezer magyar figyelte.

A középmezőnyben a Csattanó, az Egyenes beszéd, a Híradó (115 ezer néző), az Újságíróklub és A nő helye, Albert Györgyivel. A legnézettebb Friderikusz Most 95 ezer tévézőt érdekelt, a kábeles háztartásoknál 3,6 százalékos közönségaránnyal futott a szerdai műsor.