Batman gyilkos számokkal bajlódik

2007.07.27. 10:50

Batman egykori alakítója, Val Kilmer ritkán szerepel a tévében, ősszel azonban a CBS két műsorában, köztük a Gyilkos számok-ban is feltűnik.

A nálunk Gyilkos számok címmel vetített Numb3rs szeptember végén már a negyedik évadjával jelentkezik a képernyőn. Az új szezonban szerepet kap Val Kilmer is, aki a Mindörökké Batman címszereplője mellett olyan figurákat jelenített meg pályafutása során, mint a Doors énekese, Jim Morrison (Doors) vagy a zseniális tolvaj, Simon Templar (Az Angyal).

A tévés krimisorozatban Kilmer egy zsenit játszik, aki mesterkedésével igencsak megbolygatja az Eppes ügynök (a Miért éppen Alaszká-val feltűnt Rob Morrow) által vezetett osztály életét. Kilmer megjelenése annyiban nem meglepő, hogy az új évad első epizódját a sorozat producere, Tony Scott rendezi, aki már három filmben (Top Gun, Tiszta románc, Déja vu) is dolgozott együtt a színésszel.

Kilmer emellett Walker, a texasi kopó nyomdokaiba lép, a közeljövőben ugyanis egy ranger szerepében is láthatjuk őt, szintén a CBS-en. A Comanche Moon Larry McMurtry azonos című könyve alapján készült - talán mondanunk sem kell, hogy egy westernről van szó. Erre azonban még tovább kell várnunk, mint a Gyilkos számok-beli szerepre, a minisorozat ugyanis csak novemberben debütál a képernyőn.

KAPCSOLÓDÓ CIKK