Mocskos történetek a Viasaton

Vágólapra másolva!
A Viasat3 a Dexter mellett megvette a Dirt című sorozatot is - a két széria premierje ugyanazon a napon, augusztus 31-én lesz.
Vágólapra másolva!

A Dirt (vagyis Mocsok) című sorozat egy bulvárlap szerkesztőségének mindennapjait mutatja be. A főszerepet a Jóbarátok Monicájaként elhíresült Courteney Cox játssza, aki semmilyen eszköztől nem riad vissza annak érdekében, hogy az olvasók elé tudja tárni a hollywoodi hírességek szennyesét.

Ami a történetet eredetivé teszi, hogy Cox állítólag a barátaival a civil életben is megtörtént eseteket használt fel a sorozathoz, természetesen név nélkül. "Ezek hollywoodi lányok történetei, csak használjuk őket, de senkit nem akarunk megalázni" - nyilatkozta korábban a színésznő.

A sorozat egyébként idén indult az FX csatornán, mérsékelt sikerrel: az első évadnak átlagosan 2,1 millió nézője volt a tengerentúlon. A széria leginkább arról híresült el, hogy Cox és Jóbarátok-beli kolléganője, Jennifer Aniston között elcsattan egy csók a történet keretében. Bár az FX marketingesei akkor jó előre megszellőztették, hogy egy nyelves csókot láthatnak majd a nézők, az akció kimerült egy szájrapusziban.

A Viasat3 Dirt - A hetilap címen fogja vetíteni a sorozatot, melynek első részét augusztus 31-én, pénteken láthatják a nézők.