Új misztikus sorozat a TV2-n

Vágólapra másolva!
Küszöb címmel új misztikus, földönkívülis sorozatot indít a TV2 - az eredetit Threshold-ként láthattuk a CBS-en.
Vágólapra másolva!

A Küszöb középpontjában egy csapat szakértő áll, akiket az Egyesült Államok haditengerészetének ijesztő felfedezése miatt hívtak össze: egy földönkívüli jármű szállt le az Atlanti-óceán közepén, megtámadva egy arra járó hajót.

Dr. Molly Anne Caffrey (Carla Gugino) vészhelyzet-elemzőként dolgozik a kormánynak, munkája során vészforgatókönyveket készít olyan esetekre, amikor a lehető legrosszabb történik. Élete egy pillanat alatt megváltozik, amikor az egyik tervét - a Küszöb nevet viselőt - J. T. Baylock helyettes nemzetbiztonsági tanácsadó (Charles S. Dutton) meg akarja valósíttatni.

Caffrey így egy bizonyítatlan elméleti tervvel a kezében - amelyet arra az esetre dolgozott ki, ha földönkívüliek jelennének meg bolygónkon - egy globális válság kellős közepén találja magát. Saját maga választ csapattagokat arra, hogy felkészüljenek a kapcsolatfelvételre.

A szakértők között található Dr. Nigel Fenway (Brent Spiner), a NASA kiégett mikrobiológusa; Lucas Pegg (Rob Benedict), a briliáns, de neurotikus fizikus; Arthur Ramsey (Peter Dinklage) nyelv- és matematikai szakértő; és Cavennaugh (Brian Van Holt), egy rejtélyes múlttal rendelkező, magasan képzett titkos ügynök.

A Threshold a CBS-en nem ért el túl nagy sikert, az elkészült 13 epizódból csak 9-et adtak le - idehaza mind a 13-at láthatjuk. A sorozat első része augusztus 22-én kerül képernyőre, és ezután minden szerda este izgulhatunk azért, hogy sikerrel járjon a szakértői csapat.