Lost-maraton az AXN-en

Vágólapra másolva!
Augusztus két hétvégéjén a Lost - Eltűntek második és harmadik évadjának összes epizódja egymás után lesz látható az AXN műsorán.
Vágólapra másolva!

A mára kultikussá vált sorozat második évadjának összes epizódja augusztus 18-án és 19-én kerül adásba, míg a teljes harmadik évad a rákövetkező hétvégén, augusztus 25-én és 26-án lesz látható az AXN műsorán. A részek tehát szombaton és vasárnap, minden alkalommal 17.20-as kezdettel kerülnek adásba.

Most minden Lost-rajongó felelevenítheti az utóbbi két évadban történteket, és tovább gondolkodhat a titokzatos részleteken. Aki pedig véletlenül kihagyta volna valamelyik izgalmas részt, a Lost-maratonnal bepótolhatja lemaradását, és felkészülhet a remélhetőleg még több kalanddal kecsegtető, következő szezonra.

A negyedik évadot 2008 elejétől követhetjük nyomon - legalábbis az Egyesült Államokban, de az AXN ígérete szerint régiónkban elsőként a csatorna nézői láthatják majd az új részeket. A szórakozás 2010-ig biztosított, hisz a Lost forgalmazója, a Buena Vista International még három, egyenként 16 epizódból álló évfolyam elkészítésére szóló megegyezést írt alá a sorozat készítőivel.

A mostani maraton kapcsán egyébként egy játékra is sor kerül: az AXN honlapjáról, illetve Budapesten és a Balatonnál szétosztott vizespalackok címkéjéről olyan kódok szerezhetők meg, melyek segítségével különböző extrákat és Lost számítógépesj átékot tölthetünk le az AXN-től.