Hősnő lett a csinos szőke

Vágólapra másolva!
A nap tévés híre szerint Kristen Bell a Hősök-ben köt ki ősszel, és alighanem különleges képességekkel is felruházzák.
Vágólapra másolva!

A Veronica Mars című, immár lezárt sorozat főszereplője, Kristen Bell az itthon a TV2-n futó Hősök-ben köt ki ideiglenesen.

Korábban felröppent a hír, hogy a Lost csapatával forgat majd (ennek jobban örült volna sok férfinéző, hiszen a trópusi szigeten viszonylag gyakran jönnek-mennek a női karakterek hiányos öltözékben), de az információt cáfolták, mondván, hogy a színésznő nem kíván Hawaiira utazni - no, ennél furcsább magyarázatot, kifogást még nemigen hallottunk.

A csinos szőke Bell tehát nemet mondott a Lost-nak (már ha egyáltalán komoly volt a megkeresés), ellenben rábólintott egy másik ajánlatra. A Hősök a képregénykultúrára épül, miközben scifi-sorozat: az USA-ban nagy siker, itthon viszont a képregény (még) nem egy hétköznapi, elfogadott műfaj, a sci-fi tematikájú sorozatok sem ültetnek Magyarországon milliókat a tévé elé.

Kristen Bell tehát a Hősök-ben folytatja, de nem állandó karakterként, csak pár részre szól a szerződés. Veronica Mars egykori megformálója ezúttal az Elle nevet kapta, és a leírás szerint egy "szexi, titokzatos fiatal hölgy" lesz - még jó, hogy nem egy taszító, ellenszenves öregasszonyt alakít.

A rajongók tehát már kezdhetnek ünnepelni, ám várni is kell, mert októberben kerülnek képernyőre az USA-ban azok az epizódok, melyekben Bell kisasszony is feltűnik. Valószínűleg különleges képességei is lesznek, azaz tovább bonyolódik a sztori, miközben a sorozatot követők már így is könnyen elveszthetik a fonalat, ha kihagynak pár részt.