Transzszexuális az új sorozatban

Vágólapra másolva!
A Kés/Alatt ötletgazdája, Ryan Murphy újabb rázós sorozaton töri a fejét. Korábbi munkái merészek és meghökkentőek voltak, így most sem unalmas zagyvaságot várhatunk tőle.
Vágólapra másolva!

Az FX új sorozatot rendelt Ryan Murphytől, aki a magyarul Kés/Alatt címen futó Nip/Tuck-kal már jó szolgálatot tett a csatornának. A rendhagyó sorozat - ha valaki nem ismerné - két plasztikai sebészről szól, akik morbidabbnál morbidabb kalandokba keverednek praxisuk során.

A Kés/Alatt-nak már az ötödik évadján dolgozik Murphy, de a sikersorozat mellett a mozivászonra is maradt ideje: 2006-ban saját forgatókönyvéből rendezett egy filmet, a Running with Scissors-t, melyet idehaza Kés, villa, olló címmel mutattak be.

A tervek szerint új sorozatának pilotját is ő maga fogja rendezni. Nem mondhatni, hogy könnyű témához nyúl, hiszen a 4 oz. (vagyis 4 uncia) címet kapott széria egy családos férfi történetét dolgozza fel, aki elhatározza, hogy nővé operáltatja magát - a sebészet tehát itt is helyet kap a történetben.

Murphy a Kés/Alatt egyik író-producerével, Brad Falchukkal közösen kívánja tető alá hozni a produkciót, a készülő sorozat executive producere pedig a hírek szerint nem más lesz, mint Brad Pitt.