Sikerült Badár rekordja

Vágólapra másolva!
Pénteken már beszámoltunk a kísérletről, most azt is kijelenthetjük, hogy sikerült a dumarekord: Badár Sándor hét és fél órát beszélt egyfolytában a Szegedi Ifjúsági Napok közönsége előtt.
Vágólapra másolva!

A Szőke András filmjeiben, majd Szőkével együtt az Esti Showder-ben feltűnt Badár Sándornak sohasem esett nehezére az anekdotázás - nemrég kitalálta, hogy rekordot szeretne dönteni: hét órát fog beszélni megállás nélkül. A kísérletnek a Szegedi Ifjúsági Napok adott otthont, melynek idén a színész volt a fő reklámarca.

Badár a Godot kávéház stand-up comedy sorozatának, a Dumaszínház-nak a keretében készült a rekorddöntésre: pénteken 15 órakor kezdte a dumálást, és az eredeti terv szerint 22 óráig szórta volna a történeteket. Nos, a színész (és a közönség) nem csak hogy kibírta a hét órát, de még majd' harminc percet rá is húzott az amúgy sem rövid produkcióra.

A rekorddöntés így hát sikerült, és mondhatni, hogy Badár könnyedén vette az akadályt, hiszen a végén még azt is kijelentette vidáman, hogy igazából nem is fáradt el annyira. A műsor állítólag végig pörgött, röpködtek az anekdoták és a poénok, jórészt a színész vasutas múltjáról.

"A közönség végig kitartott mellettem, ez fantasztikus érzés volt, és erőt adott a továbbiakhoz. Az, hogy a végén egyenként odajöttek gratulálni, leírhatatlan. Nagyon jó élmény volt ez az egész, köszönöm azoknak, akik biztattak!" - nyilatkozta Badár a rekordfelállítás után.