Perlik a Jóbarátok sztárját

Vágólapra másolva!
A Jóbarátok-ban Joeyt alakító Matt LeBlanc-t beperelte volt ügynöke, aki szerint a színész jó sok pénzzel tartozik neki.
Vágólapra másolva!

Egy Camille Cario nevű nő keresetet nyújtott be Los Angelesben, amelyben egy jókora összegre perli Matt Leblanc-t. A nő állítása szerint a színész arra bérelte fel őt, hogy karriertanácsokat adjon neki, amikért aztán később nem fizetett.

Cario 1994 és 1995 között (vagyis a Jóbarátok indulásakor) volt Leblanc mendzsere, de a színész állítólag még legalább 1998-ig hívogatta őt különféle tanácsokért. A kereset mellé beadott bizonyítékok között szerepel egy Leblanc által 1994-ben aláírt levél is, amely 15%-os részesedést biztosít Cariónak a Jóbarátok-ért kapott gázsijából.

A levélben még Friends Like Us néven szerepel a sorozat: ez volt az eredeti címterv a Friends helyett. Cario mindenesetre azt állítja, hogy a színész a mai napig nem fizette ki a neki járó összeget, így most 1 millió dollárt (vagyis körülbelül 184 millió forintot) követel per útján Leblanc-tól.

A színész szóvivője szinte nevetségesnek minősítette az esetet azzal, hogy így nyilatkozott a TMZ.com-nak: "Az alaptalan perek között is viszi a pálmát ez az eset, amelynek semmi alapja sincs."