A 24 után is akad még Vészhelyzet

Vágólapra másolva!
A 24-ben Jack Bauer kollégáját, Michelle Desslert alakító Reiko Aylesworth a közeljövőben feltűnik a Vészhelyzet-ben is.
Vágólapra másolva!

Reiko Aylesworth a Vészhelyzet tizennegyedik (talán utolsó) évadjára csatlakozik az orvosi sorozat stábjához. A hírek szerint egy lelkésznőt fog játszani, aki a sorozatbeli kórházban teljesít szolgálatot - emellett azonban nem marad el a szerelmi szál sem, hisz olyan lelkészről van szó, aki számára nem tiltottak a testi örömök.

A színésznő számos tévés produkcióban vendégszerepelt már, így láthattuk őt többek között a Helyszínelők, Az elnök emberei, az Ed vagy az Esküdt ellenségek (pontosabban annak Special Victims Unit alcímű sorozata) egy-két epizódjában - igazi ismertségre azonban csak a 24 Michelle-jeként tett szert.

Aylesworth - a Vészhelyzet-hez való csatlakozása mellett - nagyfilmes projekteken is dolgozik: játszik például az Alien vs. Predator: Requiem című moziban is, melyet a tervek szerint decemberben fognak bemutatni.

A Vészhelyzet legutóbbi szezonját egyébként a Bír-lak című komédiasorozatból ismerős John Stamos dobta fel, de a tizenhárom évad alatt olyan sztárok is vendégszerepeltek már a produkcióban, mint Ewan McGregor, James Woods vagy Rebecca De Mornay.