Holló Márta újra a képernyőn

Vágólapra másolva!
Holló Márta, a Fókusz egyik alapító tagja és műsorvezetője, másfél év babázás után visszatér a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Holló Márta másfél évvel ezelőtt hagyta abba a televíziózást, amikor megszületett a kisfia, Tamás. A műsorvezetőnő azóta is sűrűn látogatta kollégáit a Fókusz stúdiójában, de a tévénézők nem láthatták őt a képernyőn - egészen mostanáig, ugyanis újra jelentkezik.

"Megbeszéltük a feletteseimmel, hogy az iskolakezdéssel egy időben én is munkába állok. Ugyanúgy a Fókusz Plusz-t vezetem majd és természetesen a háttérmunkában is részt veszek. Az utolsó heteket próbáltam Tamással tölteni, még a nagymamáknak sem engedtem át a kisfiamat. Meglátogattuk az összes olyan kisgyermekes barátunkat, akikkel ezek után nehezebb lesz találkozni" - mesélte Márta a Netbulvárnak.

Bár Márta nagyon ragaszkodik a tévéhez (ezért is tér vissza három év helyett már másfél év után), a babázással megtapasztalt szabadság nagyon hiányozni fog neki: "Amióta az eszemet tudom, vagy egyetemre jártam, vagy dolgoztam, sokszor még hétvégén is, tehát furcsa volt a sok szabadidő. Annyira hirtelen jött, hogy az elején el sem hittem, hogy ilyen létezik. Hogy fényes nappal "legálisan" sétálok az utcán!" - mondta.