Krimiben erősít a Hallmark

Vágólapra másolva!
A Hallmark az a csatorna, ahol a legtöbbször találkozhat a néző magabiztos, fitt cowboyokkal, lovakon nyargaló, karcsú lányokkal -, de nem csak a vadnyugaton játszódó családi drámáknak és a McLeod lányai-nak adnak teret, más sorozatok is érkeznek.
Vágólapra másolva!

A médium első évadja lesz látható a Hallmarkon, szeptember 17-től, hétfőtől csütörtökig, minden este kilenckor és éjfélkor. A TV2-n már látott szériát egy valóságban is létező személy, Allison Dubois ihletette, akinek szerepében Patricia Arquette látható.

Patricia egy háromgyerekes anyát és feleséget alakít, aki próbálja megérteni intuícióit és megérzéseit az emberekkel kapcsolatban, illetve napirendre térni azon, hogy képes kommunikálni a holtakkal.

Allisont már gyermekkora óta rémálmok gyötrik, melyekben borzalmas tettek és események, és mint később kiderül, halott emberek szerepelnek, azonban Allison sosem tudta, miért látogatják meg őt álmában ezek a szerencsétlenek.

A riasztó képeknek erős kontraszt a békés családi idill, minden epizódban akad egy-két meglepetés, logikai bukfenc, a főszerepelő pedig hiteles és igen dekoratív, úgyhogy aki lemaradt az első vetítésről, most pótolhat.

New York City a bűnözők és az őket üldözők városa, ám a legelvetemültebb bűneseteket a Major Case Squad nyomozói derítik fel. Ezek a történetek az ő eseteiket dolgozzák fel. Az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék hatodik évadja elkalauzolja nézőit a bűnözők gondolatai közé, és bemutatja azokat a pszichológiai eszközöket, melyeket a nyomozók használnak az ügyek felgöngyölítéséhez. A hatodik menet szeptember 17-től látható, hétfőtől csütörtökig, este nyolckor és tizenegykor.